Over ons

Over ons

De oprichter

Memet Inal wil zorgaanbieders helpen het beste uit henzelf te halen. Daarom is hij begonnen met Completi. Zijn persoonlijke ervaring maakt hierbij het verschil. Na 20 jaar in verschillende functies als manager gewerkt te hebben, zowel in de zorgsector als daarbuiten, neemt hij een onmisbare ervaring mee waar zorginstellingen gebruik van kunnen maken.

Als algemeen directeur voor een thuiszorginstelling, zag Memet dat consultants niet altijd hetzelfde doel hadden als de instelling zelf. Er is niet altijd een uitgebreid adviestraject nodig met meerdere onderzoeken. Soms is de oplossing heel eenvoudig. Met Completi wil Memet bijdragen aan de kwaliteit van zorgaanbieders. Niet met uitgebreide projecten vol met rapporten en managementtaal, maar klantgericht.

Een project is voor Completi alleen geslaagd als uw bedrijf na het afronden zonder onze hulp verder kan. Memet zal zich nooit onmisbaar maken, maar altijd letten op uw situatie en wat het beste voor u is.

Ook samenwerken met Completi? Neem dan contact op met ons en wij ontzorgen je op het gebied van kwaliteit.

Betrouwbaar advies

Zorginstellingen hebben advies nodig waar ze echt iets aan hebben. Betrouwbaar advies dat klantgericht is. Completi helpt organisaties om succesvol te zijn op het gebied van kwaliteit en combineert dat met advies aan cliënten en medewerkers. Zo staat de hele organisatie achter het de manier van werken en werkt iedereen aan het beste resultaat.

Om het juiste advies te leveren op het gebied van kwaliteit, combineren wij het technische en culturele perspectief binnen uw organisatie. Zo zorgen we ervoor dat kwaliteitssystemen en modellen passen bij de cultuur en manier van werken van uw zorginstelling. Op die manier overtreft u de verwachtingen van klanten, en leveren wij het beste advies.

Memet Inal

Kwaliteitsadviseur
  • info@completi.nl
  • 026 - 3036202